Имаш всичко и го знаеш,
не пленяваш само с красота,
с чар омаен и желание,
можеш да имаш всяка жена.
Обичаш да притежаваш,
а не уважаваш.
Не зачиташ никоя жена,
всяка за тебе е просто
част от твоята игра.
Добър си в очите на другите,
такъв ли си всъщност ти,
говориш красиво,
но говориш само лъжи.
Страдал си някога,
обичал си и ти,
но коя е успяла
толкова силно да те нарани.
Да убие човешкото,
да те превърне в скот,
да разбие целият ти живот.
А сега и ти нараняваш,
не зачиташ и не уважаваш.
Но ще се влюбиш и ти,
и ти ще мечтаеш за нечий очи.
Ще оглупееш до болка,
ще вярваш на лъжи
и всяка вечер ще мечтаеш
за нейните красиви очи.
Тогава тя ще те погледне
със погледа суров
и ти ще спреш
да раздаваш ФАЛШИВА любов.
© Вили Мотовили Todos los derechos reservados
Просто пиши.Ще усетиш,кое се харесва и кое не по различен начин.
И не се сърди на четящите,а им благодари.Ти пишеш за тях.