Събуди се, Любов,
цяла нощ над мечтите ми хъркаш,
този сън ти е нов,
много сладко примлясваш и скърцаш.
Събуди се, Любов,
Слънчо трети час вече обядва,
имаш зеле със боб,
ще сме с кака три дена на сватба.
© Ивон Todos los derechos reservados