Събудих се...
Непроменен Денят ме чака...
Непроменено сив без Теб, Любов...
Непроменено влюбена във Теб аз ставам...
Копнеейки започвам да те преоткривам
в целувките на нежното докосване на вятъра,
в прегръдките на аромата на цветята,
в усмивките на слънчевия лъч,
в сълзите на капките от дъжд...
И всичко ме докосва като със ръцете ти...
И онемяла пак крещя - Обичам те!...
© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados