21 oct 2008, 8:42

Събудих се 

  Poesía » De amor
497 0 1
 

Събудих се, а теб те нямаше,

събудих се, разплаках се и станах...

Потърсих те, но само болката оставаше

да ми напомни, че без теб останах...

 

Събудих се и осъзнах, че съм сама...

И никой нямаше сълзите ми да скрие...

Събудих се, а по студените листа

дъждът се стичаше, болката им да отмие...

 

Но не погледнах аз отново твойта стара снимка,

нито дори помислих, че няма те до мен...

Аз взех си къс надежда и започнах да те викам,

продължавам да те чакам ден след ден...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • чакането е синоним на бездействието. а твоете стихове показват то1но обратното! ти търсиш любов и знам, че ще я намериш!
    с обич
Propuestas
: ??:??