Събудя ли съня ти ... ще съм утро,
гальовен лъч в росата на зениците,
букетче нежност, с цвят на изгрев
и светлина, потрепваща в деня ти.
И някак неусетно, ще си спомниш
едно ухание ... на лунна обич
и две усмивки, с дъх на звездност,
които властват още над ума ти.
© Дочка Г Todos los derechos reservados