Искам да съм твоя.
Да съм горска самодива.
Искам да се свия
до твоите дървесни клони
като върба високо се извила.
Искам да съм скрежна,
по твоето лице да капят
моите сълзи,
в които слънцето прозряло
да милва твоите тъги.
Да съм вълшебница,
красива фея,
с кошница цветя
към теб да поднасям със усмивка
всеки ден
един прекрасен лъч от обичта ми.
Да ме догонва слънцето,
да си играят с мен звездите,
в очите ти да грее пролетта,
а когато се събудиш
с поглед покорил ти висините,
за мен да бъде твоята
живителна усмивка в утринта.
© Ирена Велинова Todos los derechos reservados
Пожелавам сбъднати мечти!
ПОЗДРАВИ!