Господ ни събра със тебе,
може би Съдбата има пръст,
обичаме се ний със тебе,
и ще носим своя кръст.
Каквото и да стане, мили,
ще те обичам от сърце,
завинаги ще е, прости ми,
любовта не може да умре.
Изпълнена със обич е душата,
сърцето плахо от любов гори,
таз любов за мен е свята,
защото е за теб, завинаги.
Веднъж в живота се обича,
дарила съм на тебе любовта,
за цял живот ще те обичам,
защото ти си моята Съдба.
© Сиска Георгиева Todos los derechos reservados