Съдба-игра
Играта за таблет приключи,
зара на прелъстяването хвърлих,
чара си не занемарих,
любовната случка бе на път
да ми се случи...
щастието да ми се получи,
с Живота на любовна
рулетка за кратко играх,
но радостта си не пропилях,
а танците си,
танците дали преживях?!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados