17 mar 2013, 22:26

Съдба!.. Или какво? 

  Poesía » Formas orientales
887 0 1

Ти си отиде!

Времето спря!

Мина месец.!

Стават вече два!

Аз , аз не вярвам още!

Ти ще се върнеш! Нали!?

Не, Не...

В съня ми идваш 

и те виждам.

Времето лети.

Секунда или три.

И пак съм будна.

Без теб!

Защо?

Уви!

Съдба? Или... какво?

 

02. 01.2013 г.

© Росица Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??