Вечна памет вам, смели борци,
на Съединението славни творци!
Великият Захари ви събуди
и цял свят се учуди
народът наш колко е смел.
Силна България бе вашата цел
и вие без страх се бихте
и Съединението свято защитихте.
© Георги Todos los derechos reservados