Раята на юг от Балкана бе унизена,
тя от съня събуди се и се стресна.
Пожела с Мизия да бъде обединена
и постигна победа славна, чудесна.
Захари Стоянов и вдъхна кураж:
"Българино, свали този фес!"
Ето пример как народът наш
може да бъде достоен и днес!
© Георги Todos los derechos reservados