Съжалявам...
Кога ще спреш да ме виниш?
Ще можеш ли въобще да ми простиш,
че оставих те сега
да тънеш в самота?
Сърцето ти разбих,
спомените заличих
и плача аз сега
с най-добрия ми приятел, самота!
© Стефка Георгиева Todos los derechos reservados
чудесно поетично откровение!
с обич, Стефка.