Сълза
Едно сърце в гърдите ми тупти,
За теб ридае, без да спира.
Една сълза в очите ми блести,
като вижда как без теб умирам.
Вече с друг си, без да знаеш
как за тебе ме боли.
И до него пак заспиваш,
а аз за тебе мисля до зори.
© Иван Иванов Todos los derechos reservados