19 jul 2007, 9:03

сълза, давеща сърца 

  Poesía
550 0 5
 Сянка, разплакала мрака.
 Усмивка, изгорила слънца.
 Дума, запалила тъга.
 Сърце, удавило дъга.
 
 Сянка, разплакала мрака.
 Усмивка, изгорила слънца.
 Да тръгне само, тя чака -
 сълза, давеща сърца.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??