Толкова съм малка сега – без крила, снижена, принизена,
скрита в една искрена и нежна сълза –
стичаща се по окървавената душа и преродена
от истината на една мелодия ранена.
Дали светът сега се преобърна?
В твоите ръце дали посоката да търся?
Родих се с теб и с теб ли искам да живея?
Сълзата в обич дали да превърна?
© Диди Todos los derechos reservados
на хиляди ангели струва душите.