Къде ли отиват сълзите,
изплакани вечер в съня ми?
Дали в океана събират се
и с мечтите търсят съдби?
Дали във Вселената лутат се
и ново съзвездие ще сътворят!
Ако във облак те изпаряват се,
ще капят ли после от други очи?
Щастливи ли или от мъка създадени...
© Христина Стоева Todos los derechos reservados