В нощта сияят звездите,
грее чудна луна,
ала кога ли ще изчезнат сълзите,
що притаих в моята душа?
Споменът за теб се губи,
а бе ми тъй драг и мил,
помня светлина, ала и думи груби,
що в сърце съм скрил...
© Георги Todos los derechos reservados