Сълзи на русалка на брега се разливат,
откъде идват, накъде отиват?
От дълбоко синьо-зелено море,
вперени в лазур - мъгливо небе.
Свиреше цигулка за въздишка платена,
а душата бе носталгия смутена.
Някога,
когато е валяло,
сълзи на русалка...
© Боряна Todos los derechos reservados