Сълзици
Пролях една сълзичка,
а след нея дойде нейна сестричка.
И след още една сестричка
стана една малка рекичка.
Хей, сълзици, престанете
тъй обилно да течете,
само надеждата красива
остана в мене жива.
© Юлиян Ковачев Todos los derechos reservados