Сълзите, извори чисти,
от радост бликат лъчисти!
Не задържат емоция голяма,
но бликат и при жадуваща рана...
Ранена душа - най-тежко...
Душа ли?! - става и жежко...
А сълзите избиват и в жал,
от себе си често нищо не дал...
Сълзите... извори чисти,
спасяват душите ни, знам...
Бликат сълзите, отмиват тъга
и тихо отнемат болка... съдба...
© Елена Калчева Todos los derechos reservados