Сълзите в детските очи
Искрени
Чудна многоцветна дъга,
в искрящи капчици роса,
усмихнато слънце след дъжда,
родена от любов звезда.
Тъжни
Буреносни облаци оловносини,
в бушуващите морски вълни.
Летен порой от детски сълзи,
зимна стихия в невинните очи.
Радостни
Лъчиста светлина от тях струи,
палаво играят слънчеви лъчи.
Небесна музика в тях звучи,
вълшебство в Рая от мечти.
© Лора Todos los derechos reservados