Кой казва, че самотните жени са слаби
Те, пият за утеха двойното кафе
Остават в мислите си млади
И имат силно, влюбено сърце.
Отпиват бавно, като за наслада
Поемат пътят стръмен и суров
Те, не признават никаква раздяла
Юмрукът им е винаги готов.
Те, носят укора и щастието във едно
Тихо хлъзгат се през ледени полета
Слзите им напълват своето ведро
Верността им - композиция
на колелета.
И без съмнение!
Почитайте самотните жени
Те, сили дават ви във вашите дни
Любов ли подарят е Знак
За щастието е усмихнат флаг!
© Мария Николова Todos los derechos reservados