Има, има ли надежда? Има, на опашка се чака,
там са и умния и глупака.
А някой пак те прережда...
Има, има ли рай? Да, тук е на земята,
не там горе в небесата.
Там са мечтите ни, май!
Има, има ли ад? И той е тук, но за нас,
не за тези с власт.
За тях... Благодат!
Има, има ли спасение? То дебнело отвсякъде!
Къде го... Ахаа, някъде...
Прокрадна се съмнение!!!
Златко Станоев
© Златко Станоев Todos los derechos reservados