16 abr 2009, 22:39

Съмнения 

  Poesía » De amor
599 0 2

 

Ще дойдеш ли с мен на дъното на ада,

ще бъдеш ли с гордо вдигната глава,

готова ли си с мен понякога да страдаш,

ще споделиш ли моята съдба?

 

Ще споделиш с мен трапезата ми скромна,

ще останеш ли все влюбена така,

дали ще бъдеш вярна и покорна,

дали ще си останеш все така?

 

Ще обичаш ли пороците ми малки,

ще ме обичаш ли такъв какъвто съм

в радостта ми скромна и в сълзите жалки,

или ще си остане само насън?

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "...укрий молбите вярвай любовта ни
    недосънуван сън не ще остане..."
    Д.Дебелянов
    Имай вяра!
  • Близки мисли. Хубаво е.
Propuestas
: ??:??