Мислиш, че не съм ти вярна,
че в живота ми има друг.
Съмняваш се в любовта ми голяма,
така ли е, или правиш го напук.
Мислиш, че има искри,
между приятеля ти и мен.
Повод дала ли съм, кажи,
единствено мисля за теб.
Малко ли е една година,
а и три месеца дори.
Които на теб съм посветила,
а ти искаш сега да ме боли.
Обичам те сега ти казвам,
ако искаш, вярвай ми ти.
Хорските приказки не отразявам,
но ти каквото искаш прави.
© Пролетното момиче Todos los derechos reservados