Виждах те всяка нощ в съня ми,
беше толкова истински и достижим...
Винаги така нежно говореше ми,
сякaш усещах твоя парфюм.
Сякaш слънчев лъч е погледа ти
като огън и свеж нектар са усните ти.
Сърцето ми трепти от думите ти
като допир на коприна са ръцете ти.
Изтръпвах нощем в прегръдките ти,
сякaш от теб зависеше живота ми.
Исках те! Така исках да си само ТИ!
В съдбата ми, в живота и в сърцето ми.
© Марина Петрова Todos los derechos reservados