23 nov 2011, 22:09

Сън 

  Poesía » De amor
501 0 2

Ръце красиви, белоснежни.

В сърце ми страстен плам искри.

Очи прекрасни, нежни.

В душа ми сладък глас звучи.

 

Гълъбица пее чудна песен -

там, сред сливнишки цветя.

Звук омаен и чудесен -

безкрайна красота.

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??