Усети ли диханието в мрака,
което гали нежно твоите очи?
Отстрани сънят обидено ме чака,
не му остава време до първите лъчи.
Почувства ли ръцете ми по твоята кожа,
внимателни и тихи, чувствени и предпазливи?
Ти главна героиня, аз в предна ложа,
едновременно близо и далече, странно колебливи.
Лека усмивка, от времето непроменена,
може би сънуваш нещо еротично.
Случайно съвпадение или любов споделена.
„Обичам те”, но ще ти го кажа утре лично.
© Евгени Генчев Todos los derechos reservados