20 oct 2011, 16:05

Сън 

  Poesía
427 0 1

Сънувах те,
сънувах теб и мен.
Бяхме истински щастливи.
Ти се беше сгушила
във мен,
а аз - със топли чувства напоен,
като пръст след дъжд пороен,
валял ден след нощ и ден...
Наоколо се носеше дъхът на вятър освежен,
галещ
нежно всяка част от теб и мен.
Слънцето сплиташе своите светлини
със тези на черните ти коси,
а очите ти... в тях  блестяха
искри,
искри - превръщащи се в плам,
плам - разтапящ моя блян,
който веч‘ не беше блян,
...или поне не дотам.

© Станислав Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??