СЪН
Очи за нов ден отварям
кутията със сънища затварям
отново сърцето се надява
че всеки миг към теб ме приближава
Хубаво ми е да те сънувам
но не искам в сън да съществувам
всичко там звучи прекрасно
но събудя ли се ме боли ужасно
Не искам болката да ми е багаж
поглеждам хоризонта ти не си мираж
да те срещна няма да отлагам
към теб не ще вървя а ще бягам
© Богдана Todos los derechos reservados