6 abr 2011, 22:05

Сън 

  Poesía
476 0 0

Сън

 

Изтръпнала след сън любовен,

изпълващ цялото ми Аз,

сън вълшебен, сън съдбовен,

нашепващ с нежен влюбен глас:

 

Любовта не ражда болка,

не се крепи върху лъжи,

наранява ни неволно,

никога не ни тежи.

 

Любов гради се на усмивки,

нежен шепот, сладък грях,

да имаш нищо или всичко,

да казваш „Истински живях.”

 

До този сън аз бях слепец,

след тази нощ аз прогледнах.

Превърнах се в смел боец,

готов мечтите да преследва.

 

Илияна Дадарова

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??