3 may 2013, 14:10

Сън 

  Poesía » De amor
656 0 0

Не ме отпращай въпреки часа!

Не съм дошла да се натрапвам.

Ти сам си ме поканил в съня.

А аз поканата ти дълго чаках.

 

Недей да чувстваш някаква вина.

В сънищата няма нищо забранено.

Животът продължава сутринта.

Сега вземи каквото си очаквал.

 

Вземи си шепичка любов.

И щипка щастие вземи.

В кошницата има всякакви мечти.

Каквато пожелаеш подарявам.

 

След миг отива си съня.

И всичко както вчера продължава.

От сънищата няма и следа.

Потъват в пухкава забрава.

 

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??