15 mar 2016, 21:52

Сън 

  Poesía
386 0 0

Търсех те
Далечен вик мълчанието разряза
През глухи празни зали аз вървях
Аз бродех Името ти пак зовях
Ехтеше то Там нямаше ни обич ни омраза

© Атанас Панчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??