Сънувах те, божествено красива,
като в картина на Гоген,
в легло с измачкани чаршафи
с греховни устни в цвят червен.
Ах, как навлизам в теб, полека,
но сепнах се....творбата на Гоген
оказа се възглавницата мека,
някак си, завряла се под мен.
Весо: 07. 03. 2020г.
© Веселин Христов Todos los derechos reservados