Ще заспя,
очите ли затворя.
Мислите леят се
в простора.
Няма ги дилемите,
спора.
Примигвам...
Потънал съм в разтвора
от неясни сънища.
Търся светлината,
изгубен в здрача на ума.
Налягането мачка ме...
Размахвам безпомощни ръце,
давещ се в емоциите
от безпокойствие.
Повлечен...
В плен на дълбините,
искрите в очите
не греят по навътре.
© Todos los derechos reservados