...Пак си дошъл в съня ми -
моят кошмар с красивите очи.
...Гледаш ме дълго, усмихваш се нежно,
но преди да те целуна става нещо изведнъж - уви.
Отварям очите си -
в мислите още си с мен...
За секунда се спирам -
дошъл е утрешен ден...
А до мен спи тихо и кротко един добър човек,
който ме обича и желае за разлика от теб.
© Natalie Todos los derechos reservados
Поздрав!