Запей ми песен, мила моя,
запей и потанцувай,
да пия жадно, мила моя.
За мене полудувай.
Поредна глътка, мила моя,
от общата ни чаша.
Запей, да помня, мила моя,
онази орис наша -
дарила щедро, мила моя,
със обич нас двамина
и радост земна, мила моя.
Налей пак от пелина.
За теб и в Ада, мила моя,
със вяра ще замина.
Недей! Почакай, мила моя,
без тебе ще загина!
Налей, опий ме, мила моя,
запей и потанцувай...
Вълшебен сън! Любима моя,
постой... и полудувай!
11.01.2006г.
© Поли Todos los derechos reservados