Спи народът сън дълбок.
А ни управлява лидер дебелоок.
Хора, чуйте таз аларма!
Летаргията не ви е карма.
Борете се срещу тая власт,
инак вечен сън ще е за вас.
Не виждате ли, че ви тъпчат и мачкат
за заплата от няколко стотачки?
Ама трябва да мислите с главите си
и да отстоявате мечтите си!
© Георги Todos los derechos reservados