14 oct 2009, 15:31

Сън по пълнолуние 

  Poesía » De amor
897 0 13

 

               Добре дошъл отново във съня ми!

            Свали сакото! Чувствай се добре!

            Луната днес празнува пълнолуние -

            пийни със нас абсентово небе!

 

            Ще пием... няма да си кажем всичко

            от страх, че дълго ще боли

            и няма да признаем, че обичаме -

            пелинът в питието е горчив.

 

            Пияни сме от гордост до безумие -

            и във съня ли дълго ще мълчим?

            Целуни ме - вместо празни думи!

            Не тръгвай още - вън вали!

 

            Дъждът избърза от безгрижие -

            абсентът в бяло помътня,

            от сълзи не виждам изгрева...

            Почакай! Остани в съня!

            

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??