Животът ще бъде красив.
Животът ще бъде прекрасен!
Ти ще имаш нови очи -
слепи за всяко нещастие.
Ти ще имаш нова душа-
непознала човешката болка.
Как да имаш всичко това?
Полудяваш. Забравяш.
И толкова.
© Кольо Колев Todos los derechos reservados
И толкова." Ще пробвам 😀