Не е тихо.
Само безмълвно
разменихме очите си.
Потънах в твоите
и надраскаха тръпно
лъчите ми.
А ти
късно се стъмваш,
късно обичаш;
и зная, че никога
не е рано
да сънувам
мечтите ти.
© Геновева Христова Todos los derechos reservados
не е рано
да сънувам
мечтите ти"
...............................................................
Никога не е рано и да сбъднеш мечтите,
дори и когато не са сънувани ...
Много ми хареса стиха ти, с малко думи, много е казано!
Поздрави за оригиналната авторка!
Бъди щастлива!