3 ene 2017, 17:51

Сънища 

  Poesía » Otra
467 0 9

В облак от пепел искрица

разгаря се огън в нощта.

В смутеният сън на девица

любов се разлива с негà.

 

Обвито е младото тяло

с ален воал на страстта.

Тръпне в сърцето отмала,

надхитрила дявол в игра.

 

Не мисли умът за отплата,

омаян от лудото биле.

Подкупва с греха си вината,

от чаша амброзия пил е.

 

Сред облаци пепел загасват

пожарите луди в зората.

Лъчите на утро прехласват

искрите, стопени в росата.

 

3.01.2016г.

Бадемов Цвят

© Mimi Ivanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??