Сънувах сън...
Завърна ме във минало наше...
На всеки ъгъл светеше Любов...
И всичко бе изпълнено със Страст...
Отгоре ни се сипеше порой от Нежност....
Сърцата ни се къпеха във водопада на Целувките...
Събудих се със чувството за минало...
Заспивам, за да остана в миналото наше...
© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados
хубави стихове от нежна душа.
с много обич за теб.