Сънувах те при мен да идваш ти,
да заравяш пръсти в моята коса
и нашепвайки ми нещо в мрака,
да ме прегръщаш с нежна топлота.
И сгушена в твоите прегръдки,
забравила несгоди и беди,
политам към необятните простори,
към царството на моите мечти.
Сънувах те при мен да идваш ти,
да пристъпваш тихо ти към мен
и със дланите си нежни, топли,
да милваш моето лице.
И в таз милувка плаха
се връщам в спомените от преди,
как ти си ме целувал
и колко щастливи сме били.
Сънувах те при мен да идваш ти,
но само сън ли бе това,
нима ако очите си отворя,
ще те загубя пак в нощта.
© Пепи Todos los derechos reservados