Сънувах те
Сънувах те - ти бе до мен
и гледаше ме с нежност в очите.
Видях в теб необуздан копнеж
и страст, готова да изригне.
Сънувах те - ти бе до мен,
докосна ме и тихичко прошепна
"Не се буди и остани при мен,
това е приказка вълшебна".
Луната тихичко се приближи,
огря ни с мека, нежна светлина.
И две тела и две души
се сляха във безкрайната вселена.
Целувката бе плаха и желана,
докосването бе изпуснат стон.
И от жарта отново разгоря се
една изпепеляваща любов.
© Диана Бунева Todos los derechos reservados