11 oct 2017, 13:42

Сънувах те 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
839 0 1

 

Сънувах те  – в нов живот.

Сънувах, че те имам теб.

Дойде и ми подари нощта.

Беше дяволски красив,

в очите ти бликаше радоста.

Сънувах те – ненаситно устните

до кръв целувах.

А ти с пръсти галеше косите,

с усмивка ги целуваше дори.

 

О, само да ми беше казал ти, 

че тази нощ ще дойдеш да ме видиш.

 

© Сузан Метин Todos los derechos reservados

Сузан Метин

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??