Сънувах те, без да те познавам...
Сънувах те, без да те познавам
и често взимаше ума ми,
влизаше в сърцето ми...
Всяка вечер, когото те виждах в
морето как се усмихваш...
И се чувствах се така, сякаш
и ти за мен си мислиш,
че и ти за мен копнееш...
че в себе си и навсякъде
ме чувстваш, че и ти ме сънуваш
без да ме познаваш...
Казват, че това е връзка
между две сродни души...,
които се познават от други животи,
но в този още не са се срещнали...
***
Днес и сега ти си моят ангел...
Моето небе..., появи се...
Моето всичко..., моята вселена...
всеки ден е нов живот...
Ти си моята съдба,
моето щастие...
и продължавам да те сънувам
както тогава, но безкрайно
по - влюбена от преди...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados