8 jul 2006, 20:15  

СЪНУВАЙ МЕ 

  Poesía
950 0 17

Сънувай ме!

Във сънища безгрижни,

с усмихнато лице и топъл глас,

със радостта на дните ни предишни

със нежността останала във нас.

Сънувай ме!

Аз по очите уморени ще позная

дали молбата ми изпълнила си ти,

когато пеперудата от твойта стая

при мен на листа долети...

Сънувай ме!

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??