Сънувай ме.
Когато мечтите те заливат,
не ти дават да спиш,
а образът ми е по лицето ти.
Сънувай ме.
Няма да боли,
дори когато сама забия ножа
дълбоко в сърцето ти.
Сънувай ме.
Червеното е най-мълчаливият цвят,
особено, когато с него е целуната
ръката ти, а ножът е до теб.
Сънувай ме.
Ще вляза в съня ти и ще те успокоя.
Ти не си виновен, че ме обичаше.
Виновен си, че ме допусна до себе си.
Сънувай ме.
Не, не си и помисляй да дишаш.
Аз вече изпих дъха ти до дъно.
Като чаша вино, само ароматът остана.
Сънувай ме.
Ще те докосна леко и ще дойдеш в рая.
Там ще сме двама завинаги заедно,
завинаги заедно, заедно до края.
Сънувай ме.
Да, сънувай ме, въпреки - да знаеш,
все пак животът ти ще свърши с мен.
Когато аз кажа, без да разбереш.
Сънувай ме.
Сънувай ме до края, за да знаеш.
Да научиш края на приказката,
която сам написа и която вече тихо ридае,
и се плъзга по ръба на ножа.
© Слънце Todos los derechos reservados