Сънувам музика.
И тихите слова
нареждат се под нотите лирични,
роят се мълчаливо и шептят
за любовта ни толкоз непривична.
Сънувам музика.
И с мисълта за теб
играят звуците в душата ми,
защото тишината е безвремие,
а чувството ми - неизпята нежност.
Сънувам те !
И още те обичам!
© Жулиета Великова Todos los derechos reservados